Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

DON'T DRINK AND DRIVE...EVER!

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙ...
ΜΗΠΩΣ ΘΑ 'ΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ?


ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ...


ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ.

ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ BLOG ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ.

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ.

ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΥΤΟΥΣΙΟ.

( ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ BLOG. ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ.)


ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ!

Αγαπητέ Έλληνα,


Γιατί είσαι τόσο μαλάκας;

Όχι, δεν είμαι ανθέλλην επειδή βγαίνω και το παραδέχομαι. Έλληνα είσαι μαλάκας και γι αυτό είσαι στα σκατά.

Σε γαμάνε στο ασφαλιστικό, στις συντάξεις, στον μισθό, στις κρατήσεις, στη φορολογία, στη διαπλοκή, στο Κυπριακό, στο Μακεδονικό. Και τι κάνεις; Κουνάς σημαίες και ξαναψηφίζεις τους ίδιους.

Και μετά φωνάζεις για την τιμή της ντομάτας. Βγαίνεις στα κανάλια και βρίζεις τους Βερόπουλους, τους Μαρινόπουλους και τους Βασιλόπουλους αυτή της χώρας.
Μισθολογικά, κάθε χρόνο έχεις και λιγότερα, αν αναλογιστείς τον πληθωρισμό. Κάθε πέρσι και καλύτερα. Ενοίκια πληρώνεις παραπάνω, χρωστάς της Μιχαλούς και όταν έρχεται αυτή η μοναδική στιγμή στα 4 χρόνια όπου μπορείς κι εσύ να πεις "Όχι ρε πούστη μου, δεν πάει άλλο, με έχετε ξεκωλώσει!", τι κάνεις;

Ξαναψηφίζεις ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.

Έ όχι ρε! Γιατί αγόρι μου γλυκό δεν ανοίγεις τα ματάκια σου; Τι θέλεις; Μισθό θέλεις; Να ψηφίσεις ΚΚΕ ρε! Θέλεις κοινωνική ισότητα; Ψήφισε Συνασπισμό. Λύση στα εθνικά θέματα θες; Ψήφισε Καρατζαφέρη. Αλλά μην κάθεσαι έτσι άπρακτος στο κέντρο βρε μαλάκα!

Δηλαδή δεν καταλαβαίνεις πως είτε με τον Μπούλη είτε με τον Σόι-Πάει-Το-Βασίλειο, εσένα πάλι χεσμένο σε έχουνε; Σε παίρνουν και σε πορώνουν να κουνάς σημαιάκια για να βγει ο ένας και όχι ο άλλος, χωρίς να σκέφτεσαι ΚΑΝ να ρίξεις την ψήφο σου κάπου αλλού. Κάπου που να σε συμφέρει. Έχεις καθίσεις να συγκρίνεις τι σου υπόσχονται τα 2 μεγάλα κόμματα και τι τα άλλα;

Και ξέρεις τι; Εγώ δεν είμαι αριστερός, ούτε κεντρώος, ούτε δεξιός. Αλλά εδώ που είμαι σήμερα (δεν ξέρω αύριο) τείνω για κεντροδεξιά. Γιατί εμένα με συμφέρουν τα όσα κάνουν τα δύο μεγάλα κόμματα. Αύριο μεθαύριο θα πληρώνω μισθούς στην εταιρία μου και λογικό είναι να θέλω να είναι χαμηλοί.


Ρε Έλληνα, κλείσε τη γαμημένη τηλεόραση, πέτα και την εφημερίδα και βάλτα κάτω. Σκέψου τι σου παρέχει το κάθε τί και δες τι σε συμφέρει και τι όχι. Και ψήφισέ το, αγόρασέ το, προτίμησέ το τέλος πάντων. Μην γίνεσαι η μαριονέττα πολιτικών, θρησκευτικών, κοινωνικών και εμπορικών συμφερόντων.

Α γειά σου!