Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

PURPLE ROSE...




...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ...

ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ...

ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

ΟΜΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ...

ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΩ...

4 σχόλια:

Κάτε είπε...

Μπράβο ανωτερότητα.......υπάρχουν ακόμη τέτοιοι άνθρωποι?????? αν φορούσα καπέλο θα σου το έβγαζα, εκτός και αν το έγραψες απλά για να το δει.......!!!!!!!!!

ΒΟΡΕΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

όταν αγαπάς πραγματικά εναν ανθρωπο θέλεις να είναι ευτυχισμένος έστω κι αν αυτή την ευτυχία δεν την αντλεί από τη δική σου ύπαρξη...τα κλισέ του τύπου "μόνο εγώ μπορώ να σε κάνω ευτυχισμένο/η" είναι οτι πιο εγωιστικό και ουσιαστικά εξυπηρετεί τη δική μας "ανάγκη" να εχουμε τον άλλο κοντά μας...όσο για το αν το δει, δεν υπάρχει λόγος, το έχει ήδη ακούσει από τα χείλη μου...τώρα μπορείς να βγάλεις το καπέλο σου (που δεν φοράς)... :)

Κάτε είπε...

Έχεις σκεφτεί πόσο δύσκολα ένας άντρας λέει τέτοιες κουβέντες???? Είμαι 37 χρονών, και μόνο 2 πολύ ρομαντικούς ανθρώπους έχω συναντήσει να λένε ευθέως αυτο που νοιώθουν.... μπράβο σου, μου αρέσει πολύ αυτο που βγάζεις εδώ μέσα, ελπίζω να μην σε πειράζει που σε παρακολουθώ........

ΒΟΡΕΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

κάτε..το έχω σκεφτεί πολλές φορές και ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό... ίσως αν δεν τις έλεγα να κέρδιζα περισσότερα, όμως τότε θα έχανα τον εαυτό μου...και βέβαια δεν με πειράζει που με παρακολουθείς, αντίθετα μπορώ να πω οτι μου αρέσει...την καλησπέρα μου!